Súria i Sallent encara treuen rèdit dels últims grans premis repartits

0
138

A Sallent ia Súria hi és ben present el record dels dos grans premis de loteria que han caigut recentment, i les administracions que els van repartir encara arrosseguen els seus efectes. La Mina de la Sort de Súria va donar part de la grossa de Nadal el 2019, amb 8 milions d’euros, ia Sallent, a l’administració número 1 de la plaça de la Pau i al punt de venda del carrer A Sendra, el 6 de gener passat van caure 600.000 euros del Nen que, malgrat ser un sorteig diferent, també està tenint certa influència en les vendes de Nadal. Els seus responsables admeten que aquests premis animen molts clients a intentar repetir sort, cosa que els afavoreix les vendes. “Les administracions vivim dels premis, i quan ha tocat corre la veu”, apunta el responsable de l’administració de Súria, Juan Antonio Pulido. Assegura que «la gent ho té present al?hora de comprar, o almenys ho comenten». Aquest any, aquesta administració no disposa del 26.590, que va ser la Grossa del 2019, però en canvi, es demana molt el número íntegre amb què juga cada Nadal, «i esperem tancar l’any almenys igual de bé que el 2019» . Veient el nivell de vendes, Pulido hi confia, esperançat que això compensi els mals resultats que diu que hi va haver l’any passat. A l’administració número 1 de Sallent les vendes «ens estan anant molt bé», i molt possiblement tinguin a veure els més de 600.000 euros de premi que es van repartir al poble a l’últim sorteig del Nen. Ho explica el seu propietari actual, Dani Aguilar, que llavors estava en ple procés d’adaptació per al canvi de mans previst per al febrer, que és quan va adquirir la seva propietat. Per això no té dades que permetin comparar resultats, però «segur que haver donat el premi influeix» diu convençut, i explica que els clients compren amb l?esperança «que torni a tocar», i que la sort del Nen es traslladi ara al sorteig de Nadal. També té demanda de clients de fora «que busquen números concrets que tinc aquí», i potser també sota la influència del premi donat. Aguilar es va estrenar al negoci amb bon peu, i encara que admet que «ja m’esperava que anés bé», diu que almenys fins ara els resultats fins i tot superen les expectatives.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here