Tres empreses del Bages explicaran la seva experiència de diversificació a la Cambra

0
130

La Cambra de Comerç de Manresa es prepara per acollir dilluns que ve a les 9 del matí una nova jornada del cicle “L’empresa del demà”. Aquest esdeveniment es dedicarà a parlar de la diversificació al sector industrial, a partir de l’experiència de tres empreses del territori. Les empreses que exposaran el seu cas són Cimec 3D, Condals Group i Control Live. Totes tres han ampliat el camp d’actuació amb projectes vinculats a diferents sectors com són el ferroviari, el metge o el de les energies renovables. Durant la jornada també es presentarà un estudi promogut per la Cambra i l’Ajuntament de Manresa que porta per títol “Línies de diversificació a la cadena de valor de l’automoció del Bages”. El treball l’ha elaborat Josep M. Gomes, expert en desenvolupament de negocis i diversificació industrial, i té per objectiu analitzar quines tecnologies faciliten l’adaptació als processos de diversificació industrial per aconseguir treballar en nous projectes industrials vinculats a sectors alternatius a l’automoció . La presentació de l’estudi, que també s’emmarca dins del projecte Bages TTT, anirà a càrrec del vostre autor. L´assistència a la jornada és gratuïta. Per participar cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a mrodriguez@cambramanresa.org o trucant al telèfon 93 872 42 22. El cicle “L’empresa del demà” forma part de les accions que duu a terme la Cambra dins del programa Bages TTT , que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here