Sant Joan duu a terme actuacions de millora en diverses instal·lacions de la zona esportiva

0
81

S’ha remodelat la superfície de tres pistes de tennis | AJ. SANT JOAN L?Ajuntament de Sant Joan ha finalitzat les obres de renovació de les pistes de tennis de la sona esportiva. S’ha canviat el paviment de totes tres, amb diferents capes de resines bituminoses, amb un acabat de color blau. A més, s’han instal·lat tanques noves que suposen també una millora respecte als tancaments anteriors, tant en l’aspecte estètic com a funcional, de connexió entre les pistes. Aquesta no és l’única millora dels equipaments esportius que ha posat en marxa l’Ajuntament, segons ha detallat el regidor d’Esports, Adrià Clotet. Al pavelló s’ha canviat la il·luminació, substituint els llums actuals com a mesura d’estalvi energètic i renovant les canonades d’aigua. També s’ha començat la reparació de la coberta plana i la substitució de claraboies per eliminar les filtracions d’aigua a les pistes d’esquaix. A la pista exterior coberta s’ha dut a terme la instal·lació d’una xarxa de niló antiaus per evitar la brutícia de la femta. Queda pendent la col·locació d’unes proteccions a les columnes, la renovació del sistema de recollida i evacuació d’aigües pluvials i pintar-ne la façana. «Amb totes aquestes actuacions intentem donar resposta a la majoria de reclamacions que els últims anys havien expressat els clubs», destaca Clotet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here