Castellbell licita les obres per fer realitat el tancament de la pista poliesportiva

0
84

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha iniciat els tràmits per licitar les obres per fer realitat el tancament de la pista poliesportiva municipal. El projecte preveu la remodelació d’aquesta instal·lació esportiva amb el tancament lateral de les façanes on es col·locarà una estructura que protegirà la pràctica esportiva en episodis de vent i pluja i s’adequarà una coberta lleugera sobre la projecció de la graderia. Els treballs també permetran enderrocar l’actual banqueta en voladís i la reconstrucció sobre la projecció de la pista, regular el mur de contenció de la façana nord i l’enderrocament de la coberta de la terrassa i el badalot i la instal·lació d’una barana segons la normativa. . La durada prevista de les obres, que començaran a començaments d’any, és de quatre mesos i el pressupost de licitació és de 245.000 euros. El projecte preveu una segona fase d’actuació on es remodelaran les pistes de tennis. Un dels terrenys de joc es transformarà en dues pistes de pàdel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here