Castellbell i el Vilar inaugura el Betlem Monumental del municipi

0
191

Una mostra del pessebre de Castellbell i el Vilar Arxiu particular Castellbell i el Vilar ha inaugurat aquest divendres a la tarda el Pessebre Monumental del municipi. Un any més, el Grup Pessebrístic de la població bagenca ha preparat una obra minuciosa i amb tots els detalls. Aquest any el fil conductor és la vida a pagès. A l’acte inaugural, el pessebrista Santi Llopart ha agraït el suport, implicació i dedicació en el projecte al consistori i als membres de l’entitat. Alhora, l’alcaldessa, Montserrat Badia, ha posat en valor la gran feina feta i l’honor que suposa poder tenir al poble un grup de persones “amb la capacitat per portar una obra tan bonica i feta amb tanta passió i al·lusió” . El pessebre es podrà veure aquestes festes de Nadal a la Sala Cant Burés de Castellbell i el Vilar. Els horaris de visita seran de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre, i l’1, 2, 8, 9, 15 i 16 de gener.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here