L’ACA amplia les actuacions al Bages i Solsonès per a la conservació de lleres de rius a zona no urbana

0
77

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat incrementar els trams i el nombre d’actuacions al Bages i al Solsonès per a la conservació de lleres a zona no urbana en el marc del Programa de Manteniment i Conservació de Llits per al 2021-2022. A la sessió d’aquest dijous, han acordat ampliar 11 trams de les actuacions previstes així com tres noves actuacions, que se sumen a les 244 actuacions aprovades a la sessió d’octubre -en 123 conques internes i 121 a la part catalana de la conca del Ebre i del Xúquer-, que es duran a terme fora de la zona urbana i íntegrament executades per l’ACA. En concret, les noves actuacions tindran un pressupost d’1,35 milions d’euros que es manté arran de l'”ajust realitzat en la preparació dels expedients de contractació”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here