Santpedor estrena una gimcana digital per dinamitzar els seus atractius turístics

0
147

Des d’aquesta setmana un joc de pistes digital i gratuït permet conèixer Santpedor i la seva història en una experiència d’entreteniment que es pot fer en qualsevol moment a través d’un dispositiu mòbil i que recorre els carrers del barri antic de manera diferent. La gimcana té un total de 14 enigmes, es recorren 1,2km i té una durada de poc més duna hora. Per participar-hi només cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba a les cartelleres i que et fa situar a la plaça Gran U d’Octubre com a punt d’inici. Amb el nom ‘Bruges i tambors’, es fa referència al Timbaler del Bruc ia l’episodi de cacera de bruixes que hi va haver fa 400 anys a Santpedor. Un petit grup de joves del Lokal de la Vila han estat els primers a provar la proposta, que han valorat molt positivament. La gimcana turística és un joc apte per a tots els públics, tant familiar com adult, i té com a objectiu transformar l’experiència turística en un entorn d’entreteniment on se sumen història, coneixement i entreteniment. El regidor de Turisme i noves tecnologies, Antoni Puiggròs, assegura que “és una aposta per donar a conèixer el municipi als que viuen i als que ens visiten a través d’una proposta lúdica i que pot ser motivadora per a tot tipus de públic”. La iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Santpedor i ha tingut el suport de la Diputació de Barcelona i una empresa especialitzada en aquest tipus de productes digitals i de gamificació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here