Sant Fruitós estrena el nou mercat de Nadal

0
337

El primer mercat de Nadal de Sant Fruitós de Bages, a l’espai del Cobert de la Màquina de Batre, s’ha engegat en un bon ambient. El mercat està organitzat conjuntament de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants, Sant Fruitós comerç actiu. Es pot visitar avui i el proper cap de setmana, 18 i 19 de desembre. Aquest mercat, inspirat en la tradició nadalenca dels països centreeuropeus, està format per vint parades de fusta, dissenyades per a l’ocasió. A l’espai hi ha il·luminació i decoració nadalenca, i l’espai és presidit per un arbre de Nadal situat al mig del Cobert. A un lateral hi ha altres dels atractius, el tren “Express d’Orient”. En aquest màgic escenari, els visitants poden comprar productes del comerç local i d’artesania mentre gaudeixen de diferents propostes gastronòmiques com ara vi calent, xocolata calenta o crepes. La part central es converteix en un escenari on durant els quatre dies de mercat es fan propostes de la mà de les entitats locals: tallers infantils, danses, música i concerts. També els més petits de la casa troben en aquest espai, l’escenari ideal per poder lliurar les cartes al Patge Reial, emissari de Ses Majestats els Reis Mags, que visita aquests dies el municipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here