Sant Vicenç acollirà una xerrada sobre violència masclista, dimecres a l’auditori

0
292

ERC Catalunya Central prepara una xerrada a Sant Vicenç de Castellet per tractar sobre la violència masclista. S’ha programat per dimecres que ve, 15 de desembre, a les 7 de la tarda a l’Auditori M. Carme Grauvilardell, situat a la biblioteca municipal de Sant Vicenç. Concretament, la xerrada porta per nom «Parlem de la violència masclista i com protegir-nos», i anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de les Dones i també de l’alcaldessa de Sant Vicent de Castellet, la republicana Adriana Delgado. L’acte de dimecres serà presentat per la secretària de Feminismes de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana al Bages, Sílvia Oliva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here