Sant Fruitós de Bages comptarà amb una nova pista poliesportiva a la zona nord del municipi

0
217

La zona nord de Sant Fruitós de Bages, juntament amb els equipaments de la Guarderia, la Biblioteca i l’escola Monsenyor Gibert, disposarà d’una nova pista municipal poliesportiva oberta a tota la ciutadania. Actualment, la zona que abasta des del Bosquet fins al Pavelló d’Esports, i cadascuna de les urbanitzacions del municipi, disposen d’espais propers per fer esport. Amb la construcció d’aquest nou equipament, l’Ajuntament fa un pas endavant per reequilibrar la distribució de les zones per a l’esport i el lleure al municipi, aconseguint que tots els veïns i veïnes tinguin un equipament d’aquestes característiques a prop de casa. La nova pista tindrà una superfície de 600 m² i comptarà amb porteries i cistelles per practicar esports col·lectius. A l’equipament també es construirà una graderia protegida per una pèrgola per oferir ombra a l’estiu. Aquesta estructura serà metàl·lica i estarà composta, a la part superior, per làmines de fusta. L´espai exterior, al costat de l´avinguda Tres, s´adequarà amb la plantació d´herba i plantes arbustives. Fonts de l’Ajuntament van explicar que s’ha reunit amb els veïns i veïnes de la zona “per fer-los partícips d’aquest nou projecte pel barri que els facilitarà la pràctica d’activitat esportiva”. La construcció d’aquest equipament suposarà una inversió de 190.000 euros i està previst que aquest espai es pugui posar en funcionament aquesta primavera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here