Sis personalitats de la regió central esdevenen padrins oficials de l’Escola Montserrat de Sant Vicent de Castellet

0
137

Els sis padrins acompanyats per la Direcció i els tutors de l’Escola Montserrat Escola Montserrat Marc Bernadich, Albert Estiarte, Àlex Marquina, Maria Batet, sor Lucia Caram i Esteve Pintó han estat proclamats els padrins oficials de les promocions 2021-2023 dels sis cicles formatius de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet. Durant aquests dos cursos, seran referents i inspiradors per a 120 estudiants. Les sis personalitats de Catalunya Central són perfils amb trajectòries professionals destacades que han acceptat la proposta de ser referents, exemple i inspiració. Qui són els primers padrins de l’Escola Montserrat? Doctor Marc Bernadich, responsable d’Empresa d’UManresa i empresari, padrí del Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Doctor Albert Estiarte, adjunt a la Direcció General d’Althaia i Responsable de la Clínica San José i del Centre de disminuïts físics, padrí del Cicle de Grau Mitjà d’Atenció a les persones en situació de dependència. Àlex Marquina, vicedegà del Col·legi de Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya i Director d´Estratègia de Marca i Promoció de la CCMA (TV3 i Catalunya Ràdio), padrí del Cicle de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat. Maria Batet, emprenedora i experta en Innovació a l’aula, padrina del Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil. Sor Lucia Caram, des del convent de Santa Clara de Manresa, desenvolupa el seu treball de pregària i activisme social, padrina del Cicle de Grau Superior d’Integració Social. Esteve Pintó, president de PIMEC Catalunya Central i CEO del grup Aquacenter, padrí del Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances. En un acte al centre, l’alumnat es va poder trobar amb els seus padrins i fer activitats organitzades pels alumnes i una xerrada segons l’experiència dels convidats. Paraules i xerrades estimulants, motivadores i amb compromís que van despertar un gran interès per les dues parts. En acabar, padrins, tutors i la direcció del centre es van trobar en un dinar informal i d’agraïment per acceptar el repte encomanat. Durant el cicle formatiu faran acompanyament de lalumnat per poder motivar-los amb la seva experiència en làmbit dels estudis que estan realitzant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here