Súria inaugura la nova rotonda per entrar al municipi

0
168

Acte d’inauguració de la nova rotonda per entrar a Súria Ajuntament de Súria Súria ha inaugurat aquest dimarts al migdia la nova rotonda segons els terminis de construcció previstos. L’acte ha tingut representants d’ICL Iberia i l’alcalde de Súria, Albert Coberó, entre d’altres autoritats municipals. La nova infraestructura permet millorar la seguretat viària i ordenar el trànsit. El disseny del centre de la rotonda està format per la paraula “Súria”, una olivera centenària i la falla del Mig Món segons l’escut del municipi, una petició feta per l’Ajuntament i que, malgrat el cost afegit, ICL ha assumit . També han començat els treballs de construcció del projecte d’urbanització al rieral del Tordell amb la previsió de finalitzar-los el 2022. Les obres d’urbanització i la rotonda suposen una inversió per part d’ICL Iberia de 4 milions d’euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here