Sant Fruitós de Bages proposa omplir de desitjos la plaça de la Vila

0
278

L’arbre està situat davant de l’ajuntament AJSFB A partir d’aquest dimecres, 15 de desembre, i fins a la nit de reis, tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages poden penjar els seus desitjos per al proper any 2022 a l’arbre que s’ha fet col·locat a la plaça de la Vila, davant de l’ajuntament. Aquesta iniciativa vol convidar tothom a escriure, en una estrella que han rebut a casa seva, tot allò que vulguin que es converteixi en realitat el proper any. L’Ajuntament ha dissenyat aquest any una postal per felicitar les festes que està composta per un arbre amb una estrella desmuntable al capdamunt. Aquest element està pensat i ideat perquè sigui el suport on tothom pugui escriure els seus desitjos i anar a penjar-los a l’arbre de la plaça.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here