Sant Fruitós tindrà una nova pista poliesportiva

0
74

Sant Fruitós disposarà d’una nova pista municipal poliesportiva oberta a tota la ciutadania ubicada a la zona nord del nucli urbà, al costat dels equipaments de l’escola bressol, la biblioteca i l’escola Monsenyor Gibert. La nova pista tindrà una superfície de 600 m² i disposarà de porteries i cistelles per practicar esports col·lectius. També es construirà una graderia protegida per una pèrgola per oferir ombra a l’estiu. Aquesta estructura serà metàl·lica i estarà composta, a la part superior, per làmines de fusta. L´espai exterior, al costat de l´avinguda Tres, s´adequarà amb la plantació d´herba i plantes arbustives. La construcció d’aquest equipament suposarà una inversió de 190.000 euros i està previst que aquest espai es pugui posar en funcionament aquesta primavera. Fonts de l’Ajuntament han exposat que actualment la zona que abasta des del Bosquet fins al pavelló, i cadascuna de les urbanitzacions del municipi, disposen d’espais propers per fer esport, i que amb la construcció d’aquest nou equipament es vol fer «un pas endavant per reequilibrar» la distribució d?aquestes zones d?oci al municipi, «i aconseguir que tots els veïns i veïnes tinguin un equipament d?aquestes característiques a prop de casa». També han explicat que s’han reunit amb els veïns i les veïnes de la zona “per fer-los partícips d’aquest nou projecte per al seu barri que els facilitarà la pràctica d’activitat esportiva”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here