Regals sense estereotips de gènere, l’aposta del Consell Comarcal del Bages per aquest Nadal

0
153

Imatge promocional de la campanya ‘Per Nadal regala igualtat’ Consell Comarcal del Bages L’àrea de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages promou aquest mes de desembre la campanya Per Nadal regala igualtat. La iniciativa vol ajudar a promoure que els regals de Nadal fugin dels estereotips de sexe i la gent faci els regals pensant com és la persona més enllà del sexe o l’edat. Jocs i contes El Consell Comarcal del Bages recorda que continuen a la venda els contes de la Puça i de les Marietes a les llibreries de la comarca on plantegen històries que difonen els valors de la igualtat. En paral·lel, a la seu del Consell Comarcal del Bages es pot adquirir El Joc de la Rana pensat per al públic familiar a través del qual també es fa difusió dels valors de la igualtat i el respecte, entre d’altres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here