Les obres del Balç del Lladó de Súria comportaran afectacions de trànsit aquest dilluns

0
88

El trànsit de vehicles pel Balç del Lladó de Súria, en direcció cap a Manresa, romandrà tallat aquest proper dilluns, de 8.00 a 14.00 h, a causa de les obres que s’estan duent a terme. Mentre es prolongui aquest tall de carretera, la circulació de vehicles des de Súria cap a Manresa haurà de ser realitzada per la variant, a través del polígon industrial de la Pobla Nord o de l’entrada nord de la vila. Les obres del Balç del Lladó són a càrrec de la Generalitat com a administració titular de la carretera C-1410z, on es troba el tram afectat. Segons ha informat l’empresa que porta a terme aquesta intervenció, el carril d’accés a Súria des de Manresa estarà obert al trànsit de vehicles, amb les limitacions i les precaucions pròpies d’un tram en obres. Els treballs es van iniciar el mes de novembre passat amb l’objectiu de reparar un esvoranc que havia aparegut en aquest tram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here