La sortida sud de Súria cap a Manresa estarà tallada demà al matí per obres

0
355

El trànsit de vehicles a la sortida de Súria pel Balç del Lladó, en direcció a Manresa, romandrà tallat demà, de 8 a 2 del matí, a causa de les obres que s’estan duent a terme. Mentre es prolongui aquest tall de carretera, la circulació de vehicles des de Súria cap a Manresa s’haurà de fer per la variant, a través del polígon industrial La Pobla Nord o de l’entrada nord de la vila. Els treballs es van iniciar el mes de novembre passat amb l’objectiu de reparar un esvoranc que havia aparegut en aquest tram. Les obres del Balç del Lladó són a càrrec de la Generalitat com a titular de la carretera C-1410z, on es troba el tram afectat. Segons ha informat l’empresa que porta a terme aquesta intervenció, el carril d’accés a Súria des de Manresa estarà obert al trànsit de vehicles, amb les limitacions i les precaucions pròpies d’un tram en obres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here