Sant Fruitós es bolca amb La Marató amb diferents actes aquest cap de setmana

0
137

Els actes de la Marató de TV3 a Sant Fruitós es van iniciar dissabte al matí, a la pista coberta de l’Escola Monsenyor Gibert, amb una sessió de “Zumba Xmas” i una altra de ciclisme indoor “El Musical”, sota l’organització de Cube Solidari, que va comptar amb una bona participació, malgrat l?ambient molt fred. Diumenge al matí al pavelló municipal s’ha construït la frase “SFB AMB LA MARATÓ” en grans dimensions. Es va fer a partir del muntatge de 306 puzles cedits per l’empresa Educa Borràs. Hi han participat unes 250 persones, la majoria famílies amb nens, que distribuïts en unes 25 taules, encaixaven les peces. Finalitzada l’acció, s’han recollit els puzles, que seran repartits entre les escoles del municipi, les AFA’s, la Biblioteca Municipal, l’aula socioeducativa, Càritas Sant Frutós, i l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. A la tarda, i també al pavelló municipal, ha tingut lloc l’habitual Festival de Nadal del Gimnàs V2o, en benefici de la Marató, que ha omplert les graderies del recinte esportiu. A tots els punts s’han dut a terme els actes hi havia unes urnes solidàries per recaptar fons, també n’hi havia al Cobert de la Màquina de Batre, on se celebrava el Mercat de Nadal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here