Sant Fruitós recuperarà la revetlla de Cap d’Any després de gairebé dues dècades

0
146

Després de gairebé vint anys de la darrera revetlla de Cap d’Any a Sant Fruitós de Bages, el municipi recupera la celebració aquest Nadal. La festa de benvinguda l’any 2022 començarà sota el Cobert de la Màquina de Batre en directe de la mà de Ràdio Sant Fruitós (107,5 de l’FM). A partir de 2/4 de 12 de la nit del 31 de desembre, tothom qui ho vulgui podrà viure les campanades al Cobert, si bé a causa de les restriccions sanitàries caldrà que tothom porti el raïm de casa. A partir del 2/4 d’1 de la nit i fins a les 3 de la matinada, la festa es traslladarà al pavelló d’esports municipal, amb una sessió de música de tots els temps a càrrec de J Garcia DJ. Per assistir-hi caldrà comprar prèviament una entrada per 5 euros a www.santfruitos.cat o per 7 euros el mateix dia a taquilla. Amb la compra de l´entrada s´oferirà una copa de cava i cotilló. La sessió musical també es podrà seguir simultàniament per ràdio Sant Fruitós, que aquest any celebra el 40è aniversari. Durant el ball hi haurà servei al bar del pavelló i les consumicions s’hauran de fer fora de la pista. Així mateix, la celebració comptarà amb totes les mesures sanitàries vigents. L’ús de la mascareta serà obligatòria i caldrà disposar de certificat de vacunació o d’una prova d’antígens realitzada a les darreres 24 hores per accedir-hi. Els menors de 18 anys hauran d’accedir amb una autorització d’assistència dels progenitors o tutors legals que es pot descarregar a la mateixa pàgina des d’on es compren les entrades.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here