El Betlem de Falso reuneix unes 600 persones en el seu retorn

0
127

Després d’un any de parèntesi per la pandèmia, el pessebre Vivent del Bages, que es desplega a l’entorn bucòlic de les Torres de Fals, ha tornat amb una bona assistència de públic. A l’arrencada d’aquest cap de setmana, l’espectacle ha sumat unes 600 visites entre les tres sessions que s’han realitzat, un dissabte i dos diumenges. L’organització està molt satisfeta de la resposta, tenint en compte que, si bé aquest any l’actual context de pandèmia ha permès recuperar les funcions, encara hi ha restriccions, cosa que significa un aforament màxim de 250 persones per torn. Les entrades per a l’única sessió de dissabte ja es van esgotar un parell de dies abans, així com les de la primera sessió de diumenge. Amb vista a la segona, es van vendre sobre la meitat de les entrades. A banda d’això, aquest any també s’ha habilitat un camí d’entrada i un altre de sortida per evitar les cruïlles de gent i guanyar fluïdesa a les visites, i els assistents tampoc no poden fer l’habitual torrada de pa un cop acabat el pessebre per evitar aglomeracions . a canvi, se’ls dóna l’espetec i un tall de coca per emportar. L’edició d’aquest any del Pessebre Vivent del Bages és el que té més participants dels darrers anys, més de 260 persones, encara que manté una representació molt similar a la del 2019, tret d’algunes petites variacions amb el recorregut, i algunes millores amb la il·luminació. Encara queden vuit representacions repartides en quatre dies (les entrades han de comprar anticipades per Internet). Són dos per dia, a les 6 i les 7 de la tarda, per Sant Esteve, i els dies 1, 2 i 6 de gener.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here