Els Mossos actuen en una trobada nocturna amb més de 1.000 cotxes a Sant Fruitós

0
134

Un miler de vehicles es van concentrar dissabte a diumenge a la nit al polígon de la Serreta de Sant Fruitós de Bages. Arran d’aquesta concentració no comunicada, els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu policial. Segons han informat fonts del cos policial, des de fa algunes setmanes a Catalunya s’han detectat concentracions en què es podrien fer carreres il·legals i davant d’aquests fets, es va muntar un dispositiu policial a Sant Fruitós com a mesura preventiva. Segons les fonts policials, els vehicles concentrats van ocupar completament el polígon de la Serreta de Sant Fruitós ia més van col·lapsar els accessos al mateix polígon per la carretera C-16c. Segons els càlculs, es van arribar a acumular un miler de vehicles. El dispositiu va comptar amb la participació de patrulles de seguretat ciutadana, equips de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i dotacions de la policia local de la població, amb l’objectiu de dissoldre la concentració, evitar conductes perilloses al volant, així com delictes contra la seguretat del trànsit, i garantir la seguretat ciutadana. Desplaçament a Sant Vicenç Amb l’actuació policial els vehicles van marxar a poc a poc i cap a les dues de la matinada amb prou feines quedaven vehicles a la zona. Una part van anar cap a la carretera C-55 direcció a Barcelona i van accedir al polígon Les Vives de Sant Vicent de Castellet, on es van concentrar uns 300 vehicles. En aquest polígon es va fer la mateixa actuació i cap a les 02.30 hores els vehicles se’n van anar en direcció a les poblacions metropolitanes. Quatre accidents a la concentració Durant la concentració es van produir quatre accidents de trànsit. Un va ser per un tram entre quatre vehicles a la C-55 km. Els altres tres es van produir a l’interior del polígon la Serreta de Sant Fruitós. 68 denúncies per trànsit i 8 per droga o tinença d’armes Quant a les infraccions, en total es van interposar 68 denúncies per fets relatius al trànsit, 6 denúncies per consum o tinença de drogues i 2 denúncies per tinença d’armes prohibides. També es va detenir una persona perquè tenia pendent un ordre de detenció. Durant els propers caps de setmanes se seguirà muntant el dispositiu policial per evitar noves concentracions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here