La CUP de Santpedor critica l’aposta per les externalitzacions del nou pressupost

0
68

Ple d’aprovació dels pressupostos a Santpedor | AJUNTAMENT DE SANTPEDOR El grup municipal de CUP-AMUNT, a l’Ajuntament de Santpedor, s’ha mostrat crític amb el pressupost municipal per al 2022, que acaba d’aprovar el ple amb els vots a favor del govern d’ERC i JxS, per considerar, entre altres coses, que mantenen “una línia continuista i d’aposta ferma per l’externalització de serveis públics”. Els cupers, que són l’únic grup que va votar en contra dels comptes (PM i SeCP, també a l’oposició, es van abstenir), defensen la municipalització com «la millor manera de garantir un control eficient i una bona gestió dels serveis públics », i apunten que a Santpedor, això ja funciona amb la brigada i l’escola de música. Retreuen al govern que no vulgui estendre’l a altres àmbits com la porta porta o la neteja d’equipaments. La CUP també denuncia que no s’incrementi la plantilla de personal, «la reducció de 20.000 euros a les línies d’ajuda a persones en situació vulnerable per la covid», o la falta d’inversions per fer front a l’elevat cost d’accés a l’habitatge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here