Sant Fruitós anul·la la revetlla de Cap d’Any

0
362

Després de gairebé vint anys de la darrera revetlla de Cap d’Any a Sant Fruitós, aquest any el municipi havia apostat per recuperar-la. Tot i això, la celebració ha hagut de ser anul·lada a causa de les noves restriccions contra la covid anunciades aquest dilluns per la Generalitat. La previsió era que la festa de benvinguda el 2022 iniciés sota el Cobert de la Màquina de Batre en directe de la mà de Ràdio Sant Fruitós (107,5 de l’FM). A partir del 2/4 de 12 de la nit del 31 de desembre, la previsió era celebrar les campanades al Cobert, si bé a causa de les restriccions sanitàries ja es demanava que tothom portés el raïm de casa. A partir del 2/4 d’1 de la nit i fins a les 3 de la matinada, es volia traslladar la festa al pavelló d’esports municipal, amb una sessió de música de tots els temps a càrrec de J Garcia DJ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here