Sant Fruitós tindrà revetlla de Cap d’Any després de gairebé dues dècades

0
124

Després de gairebé vint anys de la darrera revetlla de Cap d’Any a Sant Fruitós, el municipi recuperarà la celebració aquest Nadal. La festa començarà sota el Cobert de la Màquina de Batre, on a partir del 2/4 de 12 de la nit del 31 de desembre es faran les campanades, si bé caldrà que tothom porti el raïm de casa. A les 2/4 d’1 de la nit i fins a les 3, la festa es traslladarà al pavelló amb sessió DJ. L’ús de la mascareta serà obligatòria i caldrà el certificat de vacunació o una prova d’antígens realitzada les darreres 24 hores. Els menors de 18 anys necessitaran una autorització d’assistència dels progenitors o tutors que es pot descarregar a la web on es compren les entrades. També hi haurà Cap d’Any infantil, el 31 el matí al pavelló.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here