Callús perd Bonaventura Puig, el primer alcalde de la democràcia

0
145

El municipi de Callús ha perdut a l’edat de 80 anys Bonaventura Puig Ribó, que fou el primer alcalde del municipi del període democràtic. Puig va governar durant tres mandats, entre el 1979 i el 1991, primer amb un grup d’independents i les dues darreres legislatures sota les sigles de Convergència i Unió. Durant el seu mandat de 12 anys es van impulsar projectes com la rehabilitació i ampliació de l’edifici de l’Ajuntament, l’adequació del Casal del Poble o el trasllat dels horts de Cal Caballé cap a la zona de les Aubes i se’n van començar a idear d’altres com la remodelació de la piscina i la zona esportiva. El 1991, coincidint amb la fi del seu tercer mandat, va deixar el càrrec i el va rellevar Florenci Bosch. El funeral per Bonaventura Puig tindrà lloc aquest dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Sadurní de Callús.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here