Confinen l’Escolania de Montserrat i no participarà a les celebracions litúrgiques de Nadal

0
184

L’Escolania de Montserrat durant la Salve a la basílica de Montserrat el 19 de febrer de 2019 Estefania Escolà L’Escolania de Montserrat no podrà participar a les celebracions litúrgiques de Nadal perquè està confinada per haver tingut un contacte amb una persona positiva. En concret, no participaran a la missa del Gall del 24 de desembre, ni tampoc a la missa de Nadal. Normalment, els alumnes de l’Escolania de Montserrat comencen vacances després de la missa de Nadal, però aquest any han hagut d’anar-se’n abans als seus domicilis per passar el confinament. De fet, l’Escolania havia de participar aquest dimarts en un concert al Palau de a Música i aquest dimecres a l’Auditori Enric Granados de Lleida conjuntament amb la Grand Chapelle, però tots dos concerts s’han fet sense l’Escolania per la situació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here