Navàs suspèn la majoria d’actes nadalencs i Sant Fruitós la revetlla de Cap d’Any

0
298

L’Ajuntament de Navàs va decidir i comunicar ahir la suspensió de diversos actes que s’havien programat al municipi per a aquestes festes de Nadal. Suspensió motivada per la situació actual de la pandèmia. En concret, el consistori va concretar que «per responsabilitat» s’anul·la el Caga Tió que havia previst per avui mateix, el ball de Nadal del dia 25 de desembre, el supercinquè de Nadal del dia 26, el Jugamenut, que estava programat per a 27, 28 i 29 de desembre, i el ball de Cap d’Any del 31 de desembre i el Concert d’Any Nou de l’1 de gener. D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Fruitós va comunicar ahir que anul·lava la revetlla de Cap d’Any que va anunciar el dia anterior, i que suposava una recuperació després de gairebé vint anys. El motiu són també les noves restriccions contra la covid. La previsió era que la festa de benvinguda el 2022 iniciés sota el Cobert de la Màquina de Batre en directe de la mà de Ràdio Sant Fruitós, celebrant-hi les campanades.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here