El regidor de Sant Vicent en Comú, Juan Bautista, renuncia al seu càrrec

0
173

Joan Baptista, de Sant Vicent en Comú, ha presentat la seva renúncia com a regidor de Serveis Socials i Educació de l’Ajuntament bagenc. ICV forma part del tripartit que governa actualment a Sant Vicenç de Castellet amb ERC i el PSC. En el comiat, l’únic regidor d’ICV ha concretat que diu adéu a la feina de casa per motius familiars i ha volgut destacar el paper de l’equip de govern municipal. “S’ha consolidat i s’ha avançat malgrat les greus dificultats trobades al llarg dels dos anys i mig de mandat”, ha explicat. Baptista ha format part del consistori en quatre mandats, el del 1991-1995; 1995-1999; 2015-2019 i l’actual. “Deixo la feina al Govern municipal de Sant Vicent de Castellet amb una sensació ambivalent”, ha assegurat. El seu pas per Educació En aquest sentit, destaca com a aspecte positiu que ha pogut “gestionar l’àrea d’Educació, recuperant la figura de la psicòloga escolar, completant, pràcticament, la modernització de l’espai de l’escola bressol municipal i aconseguint una àrea d’Educació proactiva a la millora de l’educació dels nostres nens.” D’altra banda, reconeix que abandona el càrrec amb una sensació “agra en la gestió de l’àrea de Serveis Socials”. Detalla que, “tot i fer un important augment econòmic” al Servei de Atenció Domiciliària i la consolidació de l’Aula Socioeducativa, “la situació que hem viscut durant els dos darrers anys ha desbordat la capacitat municipal i només ha estat possible respondre- amb l’esforç de les treballadores del servei”. També ha volgut posar en valor el paper dels treballadors municipals i membres de l’equip de Govern del tripartit per la seva tasca, “més enllà de les sigles que portava cadascun de nosaltres”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here