Navarcles destina 12.000 euros a beques per a material escolar

0
339

L’Ajuntament de Navarcles ha augmentat aquest any la partida destinada a material escolar i activitats extraescolars, que ha passat de 10.000 a 12.000 euros. Les beques -que aquest curs arriben a gairebé una quarantena de famílies- cobreixen entre el 60% i el 95% del cost de material escolar i excursions de l’escola i l’institut de Navarcles o d’activitats extraescolars, per garantir que tots els infants i joves del municipi tinguin les mateixes oportunitats. Els diners, un cop aprovats els ajuts, van a parar directament als centres formatius oa les entitats, i les famílies només han d’aportar la resta de diners que no han quedat coberts. Dins de les activitats extraescolars s’hi inclouen entitats esportives però també altres propostes de les pròpies AMPA i altres entitats municipals. El consistori ja havia augmentat de 8.000 a 10.000 euros la partida destinada a aquestes beques.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here