Les comarques de casa nostra rebran el 8% de la inversió

0
380

124 milions d’euros és el que suma la inversió prevista als pressupostos de la Generalitat a les set comarques que formen l’àrea d’influència de Regió7, cosa que equival al 8% del total que d’inversió territorialitzada a Catalunya (1.501 milions d’euros) . Cal fer algun matís a la baixa. El principal, que la inversió amb més import, que és el de millores a la línia de Ferrocarrils Llobregat-Anoia (12,8 milions), no tota suposa una intervenció directa en aquest territori, sinó en el conjunt de la infraestructura ( que passa pel Baix Llobregat i el Barcelonès). I que, a més, apareix territorialitzada per igual (per tant, duplicada) tant al Bages com a l’Anoia. Per volum i incidència, de les inversions previstes per al proper any destaca la que permetrà iniciar la construcció de l’esperat nou col·lector de salmorres, les de remodelacions i millores dels hospitals de Sant Joan de Déu de Manresa i Sant Bernabé de Berga (6, 7 milions) i la de la reivindicada remodelació de la carretera C-59, de Moià a Sant Feliu (6,5 milions).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here