Sant Fruitós reparteix els 306 puzles que van permetre fer la frase gegant dels actes de la Marató

0
113

Acte de lliurament dels puzles, a l’ajuntament JAUME GRANDIA L’Ajuntament de Sant Fruitós ha repartit entre les escoles del municipi, les Associacions de Famílies d’Alumnes, la Biblioteca Municipal, l’Aula Socioeducativa, Càritas Sant Fruitós i l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa els 306 puzles cedits per l’empresa Educa Borràs. Aquests puzles són els que van servir el diumenge 19 de setembre per muntar a la pista del pavelló una frase gegant sota el lema “SFB amb la Marató”. Es tractava, tal com ja va informar la regió7, d’una de les activitats més singulars d’un extens programa d’actes organitzat al municipi en suport a la Marató de TV3, dedicada aquest any a recollir fons per a la investigació i la lluita contra les malalties mentals. Els actes de la Marató de TV3 a Sant Fruitós es van iniciar dissabte al matí, a la pista coberta de l’Escola Monsenyor Gibert, amb una sessió de Zumba Xmas i una altra de ciclisme indoor, sota l’organització de Cube Solidari, que va comptar amb una bona participació, malgrat l´ambient molt fred. Diumenge al matí al pavelló municipal es va fer la construcció de la frase gegants amb peces de puzless, amb la participació d’unes 250 persones, la majoria famílies amb nens, que distribuïts en unes 25 taules, encaixaven les peces. Diumenge a la tarda encara va estar l’habitual Festival de Nadal del Gimnàs V2o, en benefici de la Marató. A tots els punts en què s’havien dut a terme els actes hi havia unes urnes solidàries per recaptar fons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here