L’Aula Socioeducativa de Santpedor tanca el primer trimestre amb 30 nens

0
83

Un total de 30 nenes i nenes han participat de l’Aula Socioeducativa de Santpedor durant el primer trimestre, repartits en tres grups (infantil, primària i secundària). L’Aula forma part dels Serveis Socials Bàsics i és un espai obert als nens i nenes empadronats a Santpedor amb què es realitza una tasca de suport, acompanyament i socialització juntament amb un treball individualitzat i familiar per afavorir-ne la inclusió. El funcionament ha hagut de reajustar-se a la situació actual, treballant amb grups més reduïts i amb la màscara obligatòria. L’Aula ha tancat el primer trimestre amb l’arribada del Tió i els regals per al centre, que permetran noves opcions de joc i d’aprenentatge. Segons la regidora d’Acció Social, Laura Tarradellas, «aquest és un servei amb especial importància per la tasca de suport a l’aprenentatge, la formació i la socialització dels nens i nenes, fent així un treball complementari amb les escoles».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here