Les imatges de la concentració d’un miler de vehicles a Sant Fruitós de Bages

0
255

Un miler de vehicles es van concentrar a Sant Fruitós del Bages fa una setmana al polígon de la Serreta. Un usuari ha publicat les imatges on es pot veure algunes de les perilloses maniobres que van realitzar amb els seus vehicles algunes de les persones assistents. L’usuari ramoncortes_7 ha mostrat imatges de la concentració a Sant Fruitós al seu perfil de TikTok. Es pot veure com una persona derrapa amb el seu vehicle i, a no gaire més de dos metres de distància, una persona grava aquesta maniobra. El mateix usuari també ha publicat un vídeo on es pot veure de ben a prop la peculiar estètica d’un dels vehicles dels assistents. @ramoncortes_7 Quan us agrada més el nisan gtr que aquesta al meu perfil o aquest 😎😎#fyp. #viral #parati #MyBrawlSuper ♬ so original – Ramon777 Un cop els Mossos d’Esquadra van aconseguir dispersar-los de Sant Fruitós mitjançant un dispositiu, part d’aquests vehicles es van dirigir al polígon Les Vives de Sant Vicenç de Castellet. Allà, es van concentrar 300 persones. Els agents van fer la mateixa actuació que a Sant Fruitós, i els vehicles van abandonar la zona en direcció a l’àrea metropolitana. Segons fonts del cos policial, des de fa algunes setmanes a tot Catalunya s’han detectat concentracions en què es podrien fer carreres il·legals, per la qual cosa al Bages es van dur a terme els dispositius com a mesura preventiva. Accidents i sancions Durant la concentració es van produir quatre accidents de trànsit. Un va ser per una persecució entre quatre vehicles a la C-55 km. Els altres tres es van produir a l’interior del polígon la Serreta de Sant Fruitós. A més, s’han interposat 68 denúncies per fets relatius al trànsit, 6 per consum o tinença de drogues i 2 per tinença d’armes prohibides. Els agents també van arrestar una persona amb una ordre de detenció pendent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here