Súria suspèn el Parc de Nadal i la cavalcada de Reis

0
200

L’Ajuntament de Súria ha anunciat la suspensió del Parc de Nadal, que estava previst entre el dilluns 27 i el dimecres 29 de desembre arran de l’increment de casos per la sisena onada de la Covid-19. D’altra banda, han anunciat que la cavalcada de Reis se substituirà, per segon any consecutiu, pel Campament Màgic dels Reis Mags al Parc Municipal Macary i Viader. Allà, els nens podran parlar amb els Reis Mags i fer-s’hi una fotografia. Horaris i reserves Per accedir-hi, cal reservar i l’entrada es farà de manera escalonada per trams d’edat. De 17.30 a 18 h entraran els infants de 0 a 3 anys; de 18 a 18.30 h els de P3, P4 i P5; de 18.30 a 19 h els de primer i segon; de 19 a 19.30 h els infants de tercer, quart, cinquè i sisè; a partir de les 19.30 h, la resta de persones. En cas de grups de nens de diferents edats, podran escollir la franja del menor. El Campament Màgic es durà a terme amb reserva prèvia, per tant, haurà de concertar-se una franja horària a través d’un enllaç que el consistori farà públic divendres que ve.

Plans nadalencs per Sant Esteve a les comarques centrals La Festa de Cap d’Any La suspensió del Parc de Nadal i la substitució de la cavalcada no són les úniques anunciades els darrers dies per part del consistori de Súria. Aquest any tampoc es farà la Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar al Pavelló Municipal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here