Súria millorarà l’entorn dels contenidors del carrer Campanar i del barri de Fusteret

0
377

La Junta de Govern Local de Súria ha donat llum verda aquest mes de desembre al projecte i contractació de les obres de millora de les àrees de contenidors de residus sòlids urbans que hi ha al carrer Campanar i al barri de Fusteret. Al carrer Campanar, se substituirà un tram de 40 metres de barana metàl·lica, es traslladarà l’arqueta, es desbrossarà la vegetació. També es preveu l’anivellament de terres i la formació de paviment de formigó. Al barri de Fusteret, s’hi adequarà un mur i es farà neteja de despreniment. En tots dos casos, una de les actuacions previstes serà elaborar un tancament de fusta al voltant dels contenidors. Petició popular La realització d’ambdues obres ha estat proposada per les associacions de veïns respectives, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. El desenvolupament del projecte és coordinat per l’àrea municipal d’Urbanisme. Aquestes obres tindran una durada aproximada de tres mesos, amb un pressupost dexecució de 20.318,92 euros, IVA inclòs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here