Súria suspèn el Parc de Nadal i el Campament Màgic substituirà la cavalcada

0
163

L’Ajuntament de Súria va anunciar durant la nit de Nadal la suspensió del Parc de Nadal d’aquest any, que s’havia de fer entre el dilluns 27 i el dimecres 29 de desembre, arran de l’increment de casos per la sisena onada de la còvid-19. D’altra banda, va anunciar que la cavalcada de Reis se substituirà, per segon any consecutiu, pel Campament Màgic dels Reis Mags al Parc Municipal Macary i Viader. Allà, els nens podran parlar amb els Reis Mags i fer-s’hi una fotografia. Per accedir-hi, cal fer reserva prèvia i l’entrada es farà de forma escalonada per trams d’edat. En cas de grups de nens de diferents edats, podran escollir la franja del menor. El Campament Màgic es durà a terme amb reserva prèvia, per tant, haurà de concertar-se una franja horària a través d’un enllaç que el consistori farà públic divendres que ve. Aquest any tampoc es farà la Festa de Cap d’Any, que s’havia de celebrar al pavelló municipal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here