Santpedor obre el Món del Joc adaptat al context actual de la pandèmia

0
123

Santpedor va posar ahir en marxa el Món del Joc, el Parc de Nadal, amb mesures codivides adaptades a les circumstàncies actuals. Instal·lat al pavelló municipal, també obre avui, demà i dijous, i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2022. L’Ajuntament de Santpedor ha informat que ha establert una sèrie de mesures perquè la proposta es pugui celebrar de manera segura . Així, el Parc de Nadal 2021-2022 tindrà dos torns diaris de dues hores cadascun (de 4 a 6 i de 6 a 8 de la tarda) i amb un aforament màxim de 60 nens i nenes simultàniament. D’aquesta manera, es pretén evitar aglomeracions i que el màxim nombre de nens puguin gaudir del món del joc. També, en aquest sentit, els pares no podran accedir a la zona d’esbarjo, sinó que s’ho miraran des de la graderia, a excepció de l’espai delimitat de la ludoteca, adreçada a nens de 0 a 3 anys. El preu de l´entrada és de 5 euros, amb la possibilitat d´adquirir un abonament de tres dies per 12 euros, o un abonament complet per 20 euros. Els més petits podran gaudir de preus reduïts. La compra de les entrades i abonaments es podrà realitzar a les instal·lacions del Pavelló. La màscara serà obligatòria per als nens de més de 6 anys.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here