Santpedor recupera la Cavalcada de Reis amb canvis en el recorregut i seguici reduït

0
126

Santpedor tornarà a tenir Cavalcada de Reis el proper 5 de gener, encara que amb canvis i ajustaments en el context de prevenció per la situació sanitària. L’Ajuntament i la Comissió de Reis han fet modificacions en el recorregut per evitar el màxim possible les aglomeracions i s’ha reduït el seguici, que comptarà amb les carrosses de Ses Majestats però no hi haurà comitiva a peu. Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran el 5 de gener a les 20:30 hores a la plaça de l’Església. Allí rebran les claus del poble de mans de l’alcalde, Xavier Codina. Tot seguit iniciaran el recorregut, que passarà pels carrers Ample, Doctor Vila, Vell, Monjo, Pons Grau, Privilegis i Roger de Flor fins arribar a Cal Llovet, on es farà el lliurament dels regals. Aquest any, l’entrada a la sala serà limitada i exclusiva per a les persones que hagin recollit el tiquet el dia abans a la tarda al mateix Cal Llovet. D’aquesta manera, es pretén evitar les aglomeracions dins del recinte. El regidor de Cultura, Agustí Comas, explica que “aquest any es permeten les cavalcades, però la situació sanitària ens fa ser prudents. Amb l’objectiu d’evitar al màxim les aglomeracions, s’ha canviat el punt d’inici i el recorregut, els punts de parada s’han reduït i l’entrada a Cal Llovet s’ha limitat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here