Súria millorarà l’entorn dels contenidors del carrer Campanar i del barri del Fusteret

0
154

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Súria ha donat llum verda aquest mes de desembre al projecte i contractació de les obres de millora de les àrees de contenidors de residus sòlids urbans que hi ha al carrer Campanar (al Poble Vell) ia la barri del Fusteret. Es tracta d’unes actuacions incloses als pressupostos participatius del municipi. En el cas del carrer Campanar, situat al Poble Vell, se substituirà un tram de 40 metres de barana metàl·lica, es traslladarà l’arqueta i es desbrossarà la vegetació. També es preveu l’anivellament de terres i la formació de paviment de formigó. D’altra banda, al barri de Fusteret, les actuacions consistiran a adequar un mur i es netejarà el despreniment. En tots dos casos, una de les actuacions previstes serà elaborar un tancament de fusta al voltant dels contenidors. La realització d’ambdues obres ha estat proposada per les associacions de veïns respectives, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament Súria. El desenvolupament del projecte està coordinat per l’àrea municipal d’Urbanisme del consistori surienc. Aquestes obres a les àrees de contenidors dels barris del Poble Vell i el Fusteret de Súria tindran una durada aproximada de tres mesos, amb un pressupost d’execució de 20.318,92 euros, IVA inclòs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here