Manresa i Igualada obriran els seus punts de vacunació contra la covid aquest cap de setmana

0
239

El Palau Firal de Manresa i l’edifici Escorxador d’Igualada faran jornada de vacunació contra la Covid-19 els propers 1 i 2 de gener. Salut ha informat que tots dos punts s’obren de manera excepcional per oferir a la població pendent de vacunar les màximes facilitats possibles. Els manresans i manresanes trobaran el Palau Firal obert tant el dissabte com el diumenge, de 9 a 15h. A Igualada, la gent només es podrà vacunar a l’Escorxador el diumenge dia 2 de 9 a 14h. Per part seva, el punt habilitat a Berga estarà tancat. L’Institut Català de Salut de la Catalunya Central ha informat que encara hi ha hores disponibles per vacunar-se. Així mateix, la institució ha recordat que és molt important que les persones interessades demanin hora a la pàgina web vacunacovidsalut.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here