Sant Vicenç amplia el recorregut de la Cavalcada i anul·la el castell de focs inicial per evitar aglomeracions

0
293

Sant Vicenç de Castellet introdueix novetats a la Cavalcada de Reis on destaca l’ampliació del recorregut per evitar aglomeracions, la potenciació d’espais amplis i el respecte a les mesures de seguretat i prevenció en el marc de la situació de pandèmia en què es recordareu l’obligatorietat de portar mascareta. L’Associació Comissió Cavalcada de Reis eliminarà el castell de focs al pont d’accés al municipi al tram inicial del recorregut i la parada al Ramoneda per evitar la concentració de públic. A més, demana a tots els assistents que facin ús de la màscara i respectin la distància de seguretat en tot moment. La Cavalcada de Reis mantindrà el repartiment de caramels tradicionals i aquest any, com a novetat, estrenarà una nova carrossa que portarà tots els regals per als nens, inspirada en una màquina de tren. En paral·lel, es potenciaran espais amplis per poder seguir el pas de la comitiva de forma còmoda a la zona de l’Excalèxtric, al Parc de la Mare, a l’esplanada davant de l’Institut i al carrer del Pirineu. La comitiva reial començarà el recorregut a les 7:30 de la tarda al pont d’accés a Sant Vicenç de Castellet, enfilarà l’Avinguda Secretari Canal, els carrers Gran, Barcelona, ​​Sant Joan, Soler i Puigdollers, Rosa Sensat, Plaça Catalunya tornarà cap a l’Avinguda Secretari Canal i el carrer Eduardo Peña. El recorregut continuarà cap al carrer Sant Joan de Dalt (Parc de la Mare), Bisbe Perelló, Pirineu, Eduardo Peña, Avinguda Secretari Canal, carrer Creixell, mentre que l’arribada de Sa Majestats els Reis Mags a la plaça Clavé està fixada a 2 /4 de 9. En aquest espai, es farà la tradicional recepció dels Reis i els nens podran pujar un instant a l’escenari per saludar Melcior, Gaspar i Baltasar. Amb la voluntat de minimitzar riscos i adaptar-se a la situació de pandèmia, totes les persones que formin part de la comitiva real comptaran amb el certificat de vacunació ia les carrosses hi haurà menys participants. La Cavalcada de Reis està organitzada per l’Associació Comissió Cavalcada de Reis i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here