La cavalcada de Sant Vicenç serà més llarga i sense el castell de focs inicial

0
301

Sant Vicenç de Castellet ha decidit aquest any ampliar el recorregut de la Cavalcada de Reis i potenciar-ne el pas per espais amplis i així evitar aglomeracions. A més, i també a causa de l’actual context de pandèmia, l’organització eliminarà el castell de focs que habitualment es realitzava al tram inicial del recorregut, i la parada al Ramoneda, que sol ser un punt de màxima concentració de públic. La comitiva reial iniciarà el recorregut a les 7.30 hores al pont d’accés al nucli, enfilarà l’avinguda Secretari Canal, els carrers Gran, Barcelona, ​​Sant Joan, Soler i Puigdollers, Rosa Sensat i Plaça Catalunya. A partir d’aquí, tornareu cap a l’avinguda Secretari Canal i continuareu pels carrers Eduardo Peña, Sant Joan de Dalt (Parc de la Mare), Bisbe Perelló, Pirineu, de nou el carrer d’Eduardo Peña i l’avinguda Secretari Canal, i carrer Creixell. Es preveu que Ses Majestats arribin a la plaça Clavé cap a 2/4 de 9, i un cop allà, es farà la recepció dels Reis i els nens podran pujar un instant a l’escenari per saludar els Reis. La cavalcada mantindrà el repartiment de caramels i estrenarà una carrossa que portarà tots els regals, inspirada en una màquina de tren. Es demana l’ús de la mascareta, i es potenciaran espais amplis per seguir la comitiva, com ara la zona de l’Excalèxtric, el Parc de la Mare, l’esplanada davant de l’institut i el carrer del Pirineu. L’organitzen l’Associació de la Comissió Cavalcada de Reis en col·laboració amb l’Associació de Romans de Sant Vicenç i el suport de l’Ajuntament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here