Santpedor edita un calendari que recorre més d´un segle d´història a través d´imatges antigues

0
180

Portada del calendari, estació del carrilet de Santpedor per la carretera de Manresa (dècada del 1960) Antoni Castro Santpedor compta amb un calendari institucional per a aquest 2022, i ho ha fet arribar a totes les llars santpedorenques. La proposta de l’Ajuntament pretén difondre la història del poble mitjançant imatges antigues de diferents punts del poble, cedides al fons documental del Consistori i que acompanyen als dotze mesos de l’any. El calendari, que ha tingut molt bona rebuda al poble, és un exemple de valor documental i històric i una font de records per a moltes persones. L’alcalde de Santpedor, Xavier Codina, assegura que “és una mirada enrere que ens fa estimar una mica més el nostre poble i el passat d’on venim, alhora que ens ajuda a encarar amb perspectiva el futur”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here