Sant Fruitós amplia el recorregut de la Cavalcada de Reis i estableix quatre zones

0
262

La Calvada de Reis de Sant Fruitós de Bages ampliarà dimecres el recorregut pel municipi, a causa de l’actual situació sanitària, per poder arribar a més punts i així evitar aglomeracions. A partir del 2/4 de 7 de la tarda la rua iniciarà la marxa a la carretera de les Brucardes per acabar sota el Cobert de la Màquina de Batre, al voltant de 2/4 de 8 de la tarda. Per això, s’han establert 4 zones, identificades cadascuna per un color, per poder veure la comitiva. La rua no farà cap atur durant el recorregut. La zona blava inclourà la carretera de les Brucardes, la rotonda del Pavelló d’esports, el passeig de Sant Joan, la plaça d’Alfred Figueras i l’avinguda Joan Sanmartí. La zona grana tindrà un recorregut pel carrer Sallent, el carrer Balmes i la plaça Pau Casals. La zona verda serà la del carrer Joan XXIII. I la zona groga englobarà els carrers Gaudí i German Duran. Les diferents zones on ubicar-se per poder gaudir de la rua estaran delimitades amb cintes. Es recomana a tots els veïns i veïnes que es dirigeixin a la zona més propera al domicili perquè cap punt quedi buit i es puguin evitar les aglomeracions. A partir de 2/4 de 8 de la tarda, Ses Majestats estaran sota el Cobert de la Màquina de Batre on se’ls lliurarà la clau màgica que obre totes les cases del poble. Tots els nens que ho desitgin podran saludar-los en aquest punt. L’entrada al recinte es farà per l’accés al Cobert de la Màquina de Batre des de la carretera de Vic, on s’establirà una cua organitzada, per ordre d’arribada, on serà imprescindible la col·laboració de totes les famílies per mantenir la distància de seguretat i que tots els nens puguin gaudir-ne. Perquè la cavalcada transcorri amb total seguretat es recorda que cal portar mascareta en tot moment i respectar totes les normes de prevenció. La preparació de la rua comportarà el tall a la circulació de l’avinguda de les Brucardes de les 6 a les 7 de la tarda, l’accés i la sortida a la urbanització es realitzarà pel carrer Sabina Brucart. Al llarg de tot el recorregut, estarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 2 del migdia i fins que finalitzi la cavalcada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here