Santpedor posa avui el punt final a un parc de Nadal fet amb mesures codivides

0
282

Activitat al pavelló durant una de les jornades del Món del joc | AJ SANTPEDOR Santpedor posarà avui el punt i final al Món del joc, el Parc de Nadal, que s’ha pogut dur a terme durant cinc jornades (la d’avui serà la sisena) malgrat el context de pandèmia, amb mesures codivides adaptades a les circumstàncies. Instal·lat al pavelló municipal, el certamen ha funcionat amb dos torns diaris de dues hores cadascun (de 4 a 6 i de 6 a 8 de la tarda) i amb un aforament màxim de 60 nens i nenes simultàniament. D’aquesta manera, s’han evitat aglomeracions i s’ha buscat que el màxim nombre de nens pugui gaudir del Món del Joc. Aquestes mesures es mantindran a la darrera jornada, la d’avui, en què el Món del joc obre portes aquest Nadal. La màscara és obligatòria per als nens de més de 6 anys. El preu de l´entrada és de 5 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here