El Pessebre del Bages fa demà les dues darreres representacions

0
418

Una de les escenes que es poden veure al pessebre d’aquest any | ARXIU/O. BAYONA Les Torres de Fals, al municipi de Fonollosa, acolliran demà, dia de Reis, les dues últimes sessions de l’emblemàtic Belén Viviente del Bages, que aquest Nadal ha tornat l’activitat després del parèntesi forçós de l’any passat per la pandèmia. Qui encara ho vulgui veure té l’oportunitat a les 6 ia les 7 de la tarda. L’Associació Cultural Recreativa de Fals ha presentat aquest any una representació molt semblant a l’habitual però amb alguna petita variació. S’ha habilitat un camí d’entrada i un altre de sortida per evitar creus de gent i guanyar fluïdesa. En total ho conformen una trentena de quadres, que alterna escenes de paisatge costumista amb les de caràcter essencialment bíblic. L’aforament s’ha limitat a 250 persones i les entrades només es poden comprar anticipades per internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here