Els nens de Navàs reben amb emoció els Reis i la seva comitiva, més reduïda

0
140

El rei Gaspar saludant nens i nenes, ahir a Navàs Anna Costa L’arribada dels Reis Mags a Navàs s’ha viscut amb il·lusió, nervis, emoció i entusiasme, sobretot entre els més petits. Nombrosos nens i nenes han rebut Sa Majestats, que han arribat acompanyats pels patges però formant una comitiva real més reduïda i sense música en directe de la Banda, per les mesures de seguretat còvid. La cavalcada de Navàs ha recuperat el recorregut habitual per la carretera de Berga i el carrer de l´Església, fins a la plaça de l´Església, on els Reis han pujat al´escenari per dirigir-se als assistents. Baltasar va fer de portaveu, ha demanat als petits si havien fet bondat i els va enviar un missatge: «siguin bons, i contribueixin a canviar el món». Després del parlament, de l’adoració al pessebre i d’un petit castell de focs, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han fet fotos amb els petits -respectant distàncies- i han tornat a pujar a les carrosses per recórrer carrers principals del poble. L’organització ha optat per allargar la cavalcada perquè gaudís el màxim de gent possible, «també les famílies que estan confinades i no poden sortir de casa». La Nit de Reis a Navàs ha acabat amb el repartiment de regals per les cases. L’any passat no s’ha pogut fer i aquest any s’ha adaptat a la pandèmia, ja que els patges no han entrat a cap domicili sinó que han tocat el timbre i els nens han baixat al carrer a recollir els paquets.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here