Rajadell rep un estudi per programar la implantació de la banda ampla

0
79

La Diputació de Barcelona ha lliurat un estudi de provisió de banda ampla a l’Ajuntament de Rajadell per impulsar la connectivitat d’alta velocitat al territori. Es tracta d’estudis estratègics que tenen com a finalitat recollir diferents propostes de millora per a la provisió de banda ampla d’aquests municipis. Aquests treballs són un instrument essencial per a municipis de fins a 50.000 habitants perquè defineixen una estratègia que permet als ajuntaments programar, de forma coherent i ordenada, el desplegament de les infraestructures de telecomunicacions al seu municipi, prioritzant equipaments públics, polígons industrials, nous sectors de planejament i elements que facilitin la implantació de serveis smart city. Estendre la connectivitat d’alta velocitat a tot el territori és una de les actuacions prioritàries de la Diputació de Barcelona, ​​ja que, segons argumenten fonts de l’ens, «les infraestructures de telecomunicacions promouen la cohesió territorial, la competitivitat econòmica dels municipis i el benestar dels seus habitants. La digitalització del territori només es pot garantir amb la connectivitat i l’accés als serveis de banda ampla de tots els municipis».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here