Santpedor fa una càlida rebuda a Ses Majestats, malgrat el seguici més reduït

0
124

Un recorregut diferent i en espais més amplis que abans de la pandèmia per evitar aglomeracions, però una clamorosa rebuda. És el que han trobat Melcior, Gaspar i Baltasar en la seva arribada aquesta tarda a Santpedor, que és una de les poblacions que ha decidit modificar l’itinerari com a mesura antrís en l’actual context de pandèmia. Tot i que la comitiva també era més reduïda del que és habitual i no hi ha hagut seguici a peu, això no ha impedit el lluïment d’una cavalcada que canviava l’arribada des de la carretera de Callús per la plaça de l’Església, on l’alcalde, Xavier Codina, els ha lliurat les claus del poble. La comitiva ha continuat pels carrers Ample, Doctor Vila, Monjo, Pons, Grau, Privilegis i Roger de Flor, fins a Cal Llovet, per fer la tradicional entrega de regals, encara que l’entrada limitada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here