Una rebuda sota el Cobert de la Màquina de Batre tanca la comitiva reial a Sant Fruitós

0
118

12 La Cavalcada de Reis 2022 a Sant Fruitós, en imatges Jaume Grandia Una rebuda de Sa Majestat als nens sota el singular Cobert de la Màquina de Batre i amb les mesures de distanciament necessàries va posar el punt final ahir a la Calvada de Reis de Sant Fruitós de Bages. Recepció que, alhora, culminava un recorregut pel poble, aquest any molt ampliat per espaiar i ajustar-se així a la situació sanitària actual, arribant a més punts per evitar aglomeracions. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al municipi es va fer per la carretera de les Brucardes i l’organització havia establert quatre zones, identificades cadascuna per un color, per distribuir el públic a l’hora de veure la comitiva. Aquest any, la rua no va fer cap atur durant el recorregut, a excepció de la final, sota el cobert. Allí se’ls va fer entrega de la clau que obre totes les cases del poble, i els nens van poder saludar-los en aquest punt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here